کرم لازان شب

348,000 تومان
مالیات 348,000 تومان

کرم لازان شب | با فرمولی منحصر به فرد که شکل گرفته از مواد اولیه ای با بالاترین کیفیت که هر یک می تواند به تنهایی محصولی مستقل و موثر باشد کلرولا ،طلای سبز شی باتر -طلای مراکشی - کره ای که راز زیبایی پوست ملکه نفرتیتی مصر بود کافئین - جوانی رویایی حاصل این ترکیب فوق العاده شامل ویژگی های زیر می باشد نرم کننده پوست خاصیت آبرسانی به پوست خاصیت روشن کننده پوست حاوی گلیسرین GLYCERIN حاوی شی باتر SHE BUTTER حاوی کره کاکائو theobroma cacao seed butter حاوی پانتنول PANTHENOL حاوی الانتوئین ALLANTOIN حاوی Q۱۰ حاوی کافئین CAFFEINE حاوی عصاره ارزن panicum miliaceum extract حاوی جلبک کلرلا CHLORELLA VULGARIS LUPINUS ALBUS PROTEIN حاوی عصاره ریشه گیاه COLEUS FORSKOHLII ROOT EXTRACT حاوی HYALURONIC ACID حاوی ویتامین E مرطوب کننده با مرطو ب نگه داشتن پوست باعث صاف تر شدن پوست می گردد هر روز غروب پس از پاک نمودن پوست بر روی پوست صورت و گردن ماساژ دهید بازسازی کننده پوست در طول شب مناسب جهت استفاده به عنوان کرم پایه ارایشی مورد تائید متخصصان پوست ساخت کشور آلمان Hyaluronic Acid این ماده همچنین بطور طبیعی در پوست وجود دارد، و میزانش با افزایش سن، کاهش می‌یابد. هنگامی‌که در اواخر دوران نوجوانی و یا اوایل بزرگسالی، از میزان تولید HA در بدن کاسته می‌شود، چین و چروک و خطوط ریز، کم کم روی سطح پوست ظاهر می‌شوند. محصولاتی که برای کاهش چین و چروک و یا خطوط ریز ساخته شده‌اند، اغلب شامل اسید هیالورونیک هستند. محصولا ت حاوی HA محصولات موضعی حاوی اسید هیالورونیک، مستقیما روی پوست استفاده می‌شوند. بعضی از لوازم آرایشی از جمله سایه چشم، رژ گونه، کرم پودر، و برق لب نیز شامل HA می‌باشند این ماده از تاج خروس و نیز از طریق تخمیر باکتریایی تهیه می شود. shea butter کره گیاه شی باتر BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER با کشف راز زیبایی پوست ملکه نفرتیتی مصر، مردم بیشتری به استفاده از عصاره درخت شی روی آوردند و به خواص جادویی آن پی بردند.

شی باتر چیست؟
کره درخت شی، روغنی است که از هسته محصول درخت شی استخراج می شود. این درخت که نام اصیل آن Butyrospermum parkii است، در ساوارنا، غرب آفریقا رشد می کند. نام انگلیسی این درخت از نام بامبارای آن (Shii) گرفته شده است که به معنی مقدس است.
این درخت ۶۰ فوت طول دارد و ۲۰۰ سال عمر می کند. تا ۲۰ سال میوه ای ندارد و بعد از ۲۰ سال میوه ای می دهد که از آن میوه عصاره معجزه آسای پوست را تهیه می کنند. ملکه نفرتیتی که به زیبایی شهرت دارد بصورت مداوم از این گیاه بر روی پوست خود استفاده می کرد.
اثرات شی باتر بر پوست عصاره شی باتر، غنی از ترکیبات باارزشی است که شامل . این ترکیبات اثرات اعجاب انگیزی بر روی پوست دارند.
ترکیبات موجود در شی باتر، اثرات زیر را بر روی پوست دارد: مرطوب کننده عمیق پوست تقویت پوست محافظت از پوست در برابر اشعه UV افزایش مقاومت پوست دربرابر آلودگی های محیطی SHEA BUTTER کره گیاه شی مرطوب کننده لب و جلوگیری از ترک لب ها در اثر خشکی
استفاده از کرم های حاوی شی باتر جهت ترك پا کره‌ شی (shea) کرم های حاوی کره ‌ درخت شی می‌توانند برای بهبود پوست پاشنه‌ی خشک و ترک خورده استفاده شوند.
کره شی که از دانه‌های درخت شی استخراج شده است، یک ترکیب ملایم است که هیچ افزودنی شیمیایی، رنگ مصنوعی یا عطری ندارد و رطوبت آن باعث نگه داشتن آب در پوست می‌شود SHEA BUTTER
کره گیاه شی همچنین کره شی در ازبین بردن تیرگی های پوست بسیار موثر می باشد . خشکی پوست یکی از دلایل اصلی سیاهی و تیرگی پوست می باشد .
کرم های حاوی she butter - کرم های حاوی اوره - کرم های حاوی اسید سالیسیلیک از جمله کرم های موثر در از بین بردن تیرگی های سر زانو و آرنج می باشند .
گلیسرین از جمله مواد دیگر تشکیل دهنده کرم های لاسان گلیسرین می باشد ، که از جمله فواید گلیسرین می توان به موارد زیر اشاره کرد .
روشن کننده پوست آرنج ها خیلی اوقات به خاطر طرز نشستن و قرار دادن آرنج ها روی میز، پوست این قسمت تیره می شود و این تیره شدن پوست برای خیلی از خانم ها آزاردهنده است، اما راه حل های طبیعی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند پوست این قسمت را روشن کنید . گلیسرین تولید ملانین (رنگدانه پوست) را کم می کند و رنگ قسمت های تیره پوست را روشن می کند. اگر پوستی درخشنده می خواهید استفاده از ماسک گلیسیرین می تواند شما را از شر پوست های مرده و کدر خلاص کند و با آبرسانی، پوست را درخشان نماید
حاوي جلبك كلرلا CHLORELLA VULGARIS LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT جلبك كلرلا به دليل آنكه حاوي تمامي مواد مغذي مورد نياز بدن مي باشد و در دنيا به عنوان طلاي سبز شناخته شده است استفاده از اين ماده در فرمولاسيون کرم روز لاسان LASAN آن را به محصولي كاملا خاص وكم نظير و مفيد تبديل نموده است از جمله ويژگي هاي جلبك كلرلا مي توان به موارد زير اشاره نمود كلرلا جلبك سبز تك سلولي است كه قدمت آن به سه ميليارد سال پيش باز مي گردد و در اواخر قرن ۱۹ ميلادي كشف شد. حاوي جلبك كلرلا CHLORELLA VULGARIS LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT ويتامين هاي موجود در كلرلا شامل
كلسيم , آهن , يد , منيزيم , فسفر , روي , منگنز , سلنيم مي باشد .
در بيشتر كشورهاي دنيا مردم كلرلا را با انواع مختلف قرص و پودر و مايع ميشناسند و در محصولات آرايشي و بهداشتي نيز از آن استفاده مي نمايند .
ماسك و كرم هاي حاوي كلرلا از جمله شناخته شده ترين محصولات مفيد در تمامي اروپا مي باشد . حاوي Q۱۰ مطالعات حاكی از آن هستند كه روند پيری اساسآ تحت تاثير كوآنزيم Q۱۰ مي باشد آلانتوئین آلانتوئين (Alantoin) آلانتوئين که در عصاره ريشه گياه Comfrey، ترشحات طبيعي نوعي حلزون، و بعضي از جانداران وجود دارد، خواصی شبیه اوره یعنی یکی از اصلي‌ترين تركيبات مرطوب كننده پوست دارد. این ماده همچنین در بافت‌هاي حيواني و گياهي از جمله جوانه گندم، برنج، سويا، دانه تنباكو، ريشه Comfre بابونه، چغندر قند، گل كلم، لوبياي سبز و بسياري از خاك‌هاي غني از تركيبات آلي يافت مي‌شود. در سال ۱۹۳۵، رابینسون موفق به جداسازی آلانتوئین از منابع حیوانی به عنوان یک ماده فعال اصلی شد.
نحوه عملکرد آلانتوئین
آلانتوئين (Alantoin) خاصیت کراتولیتیکی (اثر نرم کنندگی ) استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی قسمت هایی از پوست صورت آقایان که به دلیل اصلاح، آسیب دیده بود، پس از استفاده از محصول حاوی آلانتوئین بعد از اصلاح ترمیم شد. آشنایی با خواص آلانتوئین و اوره افسانه‌هاي قومي و اجدادي بسياري به خواص شفابخش اوره و فرآورده‌هاي حاصل از آن اشاره مي‌كنند. فرآورده‌هاي اوره در شرايط خشكي پوست با اثر مرطوب‌كنندگي موجب نرمي و لطافت آن مي‌شوند.
كافئين حاوي عصاره PANICUM MILIACEUM EXTRACT حاوی کره کاکائو THEOBROMA CACAO SEED BUTTER چند مزیت و فواید کره کاکائو برای مو، پوست، صورت و لب ها شماره پروانه بهداشتی واردات محصولات دالی ۱۴۷۴۵۱۵۱۰۲۳۲۶۱۷۸ پروانه بهداشت : ۱۴۷۴۵۱۵۱۰۲۳۲۶۱۷۸

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
برچسب ها: کرم لازان شب